Σχετικά με μας

H «Σύγχρονη Εκδοτική E.Π.E.» ιδρύθηκε το 1988 στην Αθήνα, στην οδό Σόλωνος 120, όπου και στεγάζεται έως σήμερα. Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, χάρη στη συνέπεια, ευθύνη και σκληρή δουλειά των συνεργατών της, επεδίωξε και εξασφάλισε με σταθερά βήματα, ένα ικανοποιητικό μερίδιο αγοράς στο χώρο του επιστημονικού βιβλίου, όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Στρατηγική της φιλοσοφία παραμένει η προώθηση επιστημονικών βιβλίων κύρους και ποιοτικής υπεροχής.
Bασικοί άξονες αυτής της Στρατηγικής, πέραν της ποιότητας σε όλο το φάσμα των εργασιών της, αποτελούν η διαφοροποίηση, η καινοτομία, ο σεβασμός στον πελάτη, η διεύρυνση του δικτύου διανομής της και η βελτίωση της θέσης που ήδη κατέχει στην αγορά του επιστημονικού βιβλίου.

Aυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πάνω από 200 τίτλοι βιβλίων της στα βιβλιοπωλεία. Η θεματολογία τους καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του επιστημονικού χώρου: Διοίκηση, Οικονομία, Λογιστική, Μαθηματικά, Marketing, Πληροφορική, Τεχνολογία, Φιλοσοφία, Νομικά, Ξενόγλωσσα, Κοινωνικές επιστήμες.

Τα βιβλία της διδάσκονται σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ. και σε πολλά άλλα εκπαιδευτήρια και φροντιστήρια.